How to add custom screens to Admin tool..

Information and discussions on the Broadleaf Commerce Admin Tool

Moderator: jocanas

sp.prakash
Newbie
Newbie
Posts: 10
Joined: Wed Oct 16, 2013 4:56 am

How to add custom screens to Admin tool..

Postby sp.prakash » Fri Nov 08, 2013 12:12 pm

Hi,

I have a requirement to add a page to admin tool, where it should display the outcome of service call rather than the complete data in a table. Basically the service call will apply some business logic over the table data and returns only required records. Could you please help me how can I achieve this..

Thanks in advance..
-spprakash.

frederik@fdemoor.be
Newbie
Newbie
Posts: 3
Joined: Mon Nov 04, 2013 1:10 pm

Re: How to add custom screens to Admin tool..

Postby frederik@fdemoor.be » Sat Nov 16, 2013 2:32 pm

For me, it would also be great to have a solution for this important requirement ? The real question is how to make an extra Broadleaf module with admin extensions ...

009hnoor
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Fri May 08, 2015 12:17 am

Re: How to add custom screens to Admin tool..

Postby 009hnoor » Fri May 08, 2015 12:27 am

Basically the service call will apply some business logic over the table data and returns only required records.

mercury1231
Beginner
Beginner
Posts: 16
Joined: Thu Jul 31, 2014 6:06 pm

Re: How to add custom screens to Admin tool..

Postby mercury1231 » Mon May 11, 2015 12:09 pm

Is this filtering? If yes then it's already built in. Click on the table column headers and you can apply filtering logic there.

turtle
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Thu Oct 06, 2016 2:59 am

Re: How to add custom screens to Admin tool..

Postby turtle » Thu Oct 06, 2016 11:44 am

I had the same problem, thank you from this information :) Regards you!


Return to “Broadleaf Commerce Admin”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest